Assembley room                               Juniors, Mr Pant and Instructor

 

Als pensionierter Berufsschullehrer in Nepal im Einsatz

 

Die Aufträge werden von SUISSECONTACT vermittelt.

Für pensionierte Fachpersonen ist die „Senior Expert Group" zuständig,

sie leitet Anfragen ihrer Länderbeauftragten an die angemeldeten Experten weiter,

und erteilt nach Rücksprache mit dem Experten den Auftrag zum Einsatz.

 


 

Hotel Management College, Pakhora

  

Aufgaben und Vereinbarungen (Herunterladen als PDF)

Willkommen in Pokhara (Herunterladen als PDF)

Photos, Instruction Examples (Herunterladen als PDF)

Lehrmittelvergleich, Comparison (Herunterladen als PDF)

Kitchen Equipment (Herunterladen als PDF)

Instruction 1 to 30 Day (Herunterladen als PDF)

Potatoes and Vegetable dishes (Herunterladen als PDF)

Mise en place and Menu (Herunterladen als PDF)

Chicken preparation (Herunterladen als PDF)

Besuch des Chitwan Park (Herunterladen als PDF)

 


 

Classical Basic Recipes

 

BASIC PREPARATIO & SIDE DISH (English recipes as PDF)

Chicken stock, White bouquet garni

Flavoring Vegetables for Fish Stock

Mirepoix for Withe Stock

Chicken stewed with vegetables and chervil, Main course

 


 

SOUPS (English recipes as PDF)

Cream of Chicken Soup, Cream of Semolina Soup

Cream of Cucumber Soup, Cream of Pumpkin Soup

Cream of Tomato Soup with Basil

Minestrone Soup

Vegetable Soup "Paysanne"

 


 

POTATOES (English recipes as PDF)

Baked potatoes "château"

Roasted cubes of potatoes "Rissolees"

Gratinated potatoes in creamy sauce "Dauphinois"

Carved potatoes simmered with vegetables

Roasted potatoes "boulangère"

Roesti potatoes of "Bern"

Lyonnaise potatoes

 


 

PASTA DISH (English recipes as PDF)

Noodle dough, Home-style noodles napolitaine

Home-style green noodles, Green lasagna

Vegetable-Tomato sauce

Bechamelle sauce

 


 

GNOCCHI DISH (English recipes as PDF)

Spätzle

Gnocchi "Paris-style", Gnocchi "Piemontaise"

Gnocchi "Romaine", Gnocchi of corn

Pan-fried "galettes" of potatoes

Tomato sauce

 


 

VEGETABLE DISH (English recipes as PDF)

Baked tomatoes "Provencale"

Sauted green beans with shallots

Sweet-glazed carrots

Braised white cabbage

Timbale of vegetables ratatouille

Glazed cucumbers

 


 

SALADS (English recipes as PDF)

Cabbage salad, Potato salad

Russian salad, Salad "Emma"

Salad with peppers "Andalouse"

Salad of lamb's lettuce with smoked bacon and eggs

French dressing 

© 2020 kochkursplattform.ch